Home

Kijk eens rond:


Bekijk de Foto's:

Over de MilkMark recording studio:

Over de studio

MilkMark Studio is een veelzijdige opnamestudio gevestigd in Oost-Overijssel. Wij houden ons bezig met productie, opname, mixage en mastering van muziek. De werkzaamheden lopen uiteen van cd-producties, demo’s tot stemopnames en muziek voor (multi)media. De studio dankt zijn naam aan de vestiging in een oude melkstal die totaal verbouwd werd tot een modern ingerichte muziekstudio. De landelijke ligging, niet ver buiten Almelo, vormt de perfecte omgeving om in alle rust te werken.

Faciliteit

De studio beschikt over een ruime, akoestisch aangepaste liveroom. Door de aanwezigheid van geluidsdichte boxen zijn ook opnames in een live setting mogelijk. Een opname op locatie? Geen punt met onze mobiele opnameset! In de controlroom van de studio wordt gewerkt met ProTools in combinatie met hoogwaardige hardware en plug-ins.

Visie

Eigenaar en engineer Jeffrey Revet studeerde keyboards en muziekproductie aan het ArtEZ conservatorium. Na zijn afstuderen begon hij MilkMark Studio vanuit een passie voor muziek. Audio-software is tegenwoordig voor iedereen voorhanden. Daarom bieden wij als studio, naast alle benodigde hardware en software, de faciliteit, kennis en ervaring die nodig zijn om een constante, professionele kwaliteit af te leveren. Dit heeft bij MilkMark studio prioriteit en hiervoor zetten wij ons bij iedere productie voor 200% in! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de studio ook voor nieuwe bands en muzikanten toegankelijk is. Daarom maken wij graag een scherpe offerte op maat die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van de klant.